COLECȚIONEAZĂ MARILE MODELE CARE AU INTRAT ÎN ISTORIA NOASTRĂ
PRIVEȘTE RECLAMA
ABONEAZĂ-TE IMEDIAT!
SIMBOLURI ALE UNEI epoci TRECUTE
De multe ori copilăria și tinerețea noastră o asociem unor lucruri cu care am crescut, care apoi s-au întipărit în mintea noastră, așa cum este imaginea unor mașini care au aparținut familiei noastre.
Motiv de mândrie pentru tata, mașinile de familie sunt cele care ne amintesc clipe din viața noastră de fiecare zi, excursiile de vacanță sau zilele de sărbătoare când călătoream, amintiri și emoții de neuitat întipărite în mintea noastră.
În exclusivitate pentru voi, Hachette a realizat o colecție prețioasă de modele de mari dimensiuni care vă readuce în memorie mașini de neuitat din România și Europa de Est.
O REVISTĂ BOGAT ILUSTRATĂ
La fiecare apariție a colecției noastre, pe lângă modelul la scară 1:24, vei primi și o revistă interesantă, bogată în fotografii și postere publicitare de epocă, în care poți găsi informații detaliate despre cum a fost fabricat automobilul original și ce perfomanțe a realizat în timp.
În cadrul revistei o secțiune va fi destinată reconstituirii istoriei celor mai importante mărci din industria automobilistică din România precum și din alte țări ale Europei de Est.
modelul tău
Descoperă împreună cu noi cele mai interesante detalii ale modelului tău la scară 1: 24, o reproducere fidelă și unică.
automobile de neuitat
Cunoaște îndeaproape motivele care au dus la apariția acestui automobil de neuitat, căruia îi este dedicată revista ilustrată.
caracteristici și performanțe
Caracteristicile tehnice și calitățile care au făcut cu adevărat de neuitat această mașină.
marile branduri
Cele mai importante mărci din istoria automobilelor din România și a Europa de Est.
istorie
O sumară reconstituire din punct de vedere istoric a industriei auto românești.